Covid-19 i restaurangmiljö
Experiment visar hur snabbt ett Covid-19 virus kan sprida sig på en restaurang
Kolla in detta experiment utfört i Japan med svart ljus för att se hur viktig handhygien är för att förhindra spridning av sjukdomar i livsmedelsmiljöer. Här har medicinska experter simulerat en restaurangbuffé, där en persons händer är “infekterade” med en speciell vätska, för att se hur snabbt och enkelt ett förorenat ämne kan förflytta sig. Var noga med att titta på hela videon då, i en andra renare version av experimentet testas där extra hygienåtgärder införs, vilket inkluderar deltagarna tvätta händerna under och efter måltiden – resultaten är mycket olika!
GreaseFix Scandinavia erbjuder en rad produkter för att förbättra renlighet och uppmuntra frekvent och effektiv hygienkontroll i matservice och livsmedelsmiljöer. Detta inkluderar lätt att installera, ”handsfree” tvättställ, elektroniska kranar och det avancerade utbudet av luft- och ytsteriliteratorer – HyGenikx.